Cultuur@CruyffCourts vindt in 2022 elke vrijdag plaats op het Cruyff Court Marco Pololaan. Vanaf 13 juli tot en met 19 augustus worden er van 15:00 tot 17:00 verschillende workshops aangeboden op het Cruyff Court. In de agenda is te zien wanneer welke aanbieder langskomt.

Op het Cruyffcourt Peltlaan in Utrecht wordt dit jaar ook Cultuur@CruyffCourts georganiseerd. Kijk op de pagina van Utrecht (Peltlaan) naar het aanbod op deze locatie.

Cultuur@CruyffCourts vindt in 2022 plaats in Tilburg. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Cultuur@CruyffCourts vindt in 2022 elke woensdag plaats op het Cruyff Court Peltlaan. Vanaf 13 juli tot en met 19 augustus worden er van 15:00 tot 17:00 verschillende workshops aangeboden op het Cruyff Court. In de agenda is te zien wanneer welke aanbieder komt.

Op het Cruyffcourt Marco Pololaan wordt dit jaar ook Cultuur@CruyffCourts georganiseerd. Kijk op de pagina van Utrecht (Marco Pololaan) naar het aanbod op deze locatie.

Cultuur@CruyffCourts vindt in 2022 plaats op Cruyff Court Nieuw Den Helder. Houd deze pagina in de gaten voor het programma.

Cultuur@CruyffCourts vindt in het najaar van 2022 plaats op Cruyff Court Amersfoort Veld. Houd deze pagina in de gaten voor het programma.

Cultuur@CruyffCourts vindt in 2022 plaats op Special Cruyff Court Lichtenbeek en is op dinsdag 12 april begonnen.

De Special Courts zijn vaak te vinden bij scholen met speciaal onderwijs en het programma van Cultuur@CruyffCourts wordt op dit court ook voor deze kinderen ontwikkeld. Dit betekent dat er bij dit court geen vrije inloop is.

Wil je toch graag meedoen, kijk dat vooral naar andere Cruyff Courts bij jou in de buurt!

Op de dinsdagen 7, 14, 21 en 28 juni bruist het Cruyff Court Beverwijk met muziek, dans en kunst. Niet zo maar kunst, nee Pollution Art, kunst gemaakt van afval. Neem van huis een plastic fles of ander afval mee en maak daarvan kunst voor een gigantisch aquarium dat we 8 juli gaan onthullen op het strand.

Maar ook kun je elke dinsdag meedoen met steeds wisselende workshops MUZIEK (DJ, blaasinstrumenten, percussie)  of DANCE (street, musical, hiphop).  Elke dag van 14:30 tot 15:30 uur. Deelname gratis. Inschrijven niet nodig.

Cultuur@CruyffCourts vindt in het najaar van 2022 plaats op Cruyff Court De Bilt Veld. Houd deze pagina in de gaten voor het programma.

Cultuur@CruyffCourts vindt in het najaar van 2022 plaats op Cruyff Court Emaus. Houd deze pagina in de gaten voor het programma.

Cultuur@CruyffCourts vindt in de zomer/ het najaar van 2022 plaats op Cruyff Court Heemskerk Veld. Houd deze pagina in de gaten voor het programma.