Ook op het Cruyff Court in Heemskerk kun je dit jaar weer terecht voor coole cultuuractiviteiten. Met Cultuur@CruyffCourts bieden de samenwerkende culturele organisaties in Heemskerk een bont programma van muziek, dans en kunst. Dinsdag 30 augustus was de aftrap op een zonovergoten Cruyff Court aan de Laan van Assumburg te Heemskerk.

De opkomst was goed en de vibe meer dan OK. Kinderen dansten, tekenden, timmerden of beroerden de knoppen van de DJ-booth. Ouders zaten langs het veld. Sommigen hadden zelfs een kleedje mee en zaten gezellig bij elkaar te keuvelen op het court. Een uitstekende setting om kennis te maken met het culturele aanbod dat Heemskerk te bieden heeft. Zo bracht Dance Studio Patty een workshop Dancemix, kon je bij Studio O een eigen draadkunstwerk maken en leerde je DJ-en van Glenn Broekhuizen, docent bij het Cultuurhuis Heemskerk.

Op het programma staan nog workshops hiphop, show dance, buikdansen, ukelele, percussie en blaasinstrumenten op het programma. Ook kun je elke dag bij de kunstenaars van Studio O terecht voor draadkunst. Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud en wil je ook meedoen aan de activiteiten. Kom dan op 1, 6 en 8 september naar het Cruyff Court aan de Laan van Assumburg. Aanvang 16:00 uur, deelname gratis en inschrijven niet nodig. Komen en spelen maar!

Meer info: https://cultuurcruyffcourts.nl/heemskerk of mail naar mark@cultuurhuisheemskerk.nl.