Cultuur@CruyffCourts is op 12 mei van start gegaan in Maassluis met een grote opening. Wethouder Bronsveld-Snoep van Maassluis was aanwezig om het event te openen en een lintje te knippen. Vanaf 12 mei tot en met 2 juni zijn er elke dinsdag en donderdag (behalve op Hemelvaart) tussen 15:30 en 17:00 leuke culturele activiteiten op het Cruyff Court in Maassluis.

Zo kan je meedoen met een videoworkshop om te kijken hoe het is om regisseur, cameraman of geluidsman te zijn of kan je meedoen met een dans- of rapworkshop of verschillende circusactiviteiten.

Naast de leuke activiteiten die te doen zijn op het Cruyff Court komt Nasser el Jackson langs voor een gave show. Nasser is een freestyle voetballer die het straatvoetbal tot kunst heeft verheven. Hij komt op donderdag 19 mei, dus zorg dat je erbij bent, naast de show kan je ook echte El Jackson voetballen winnen!

Bekijk voor meer informatie het programma van Cultuur@CruyffCourts Maassluis. Iedereen van 8 tot 16 jaar mag gratis meedoen aan de verschillende activiteiten op het court.

Wil je na deelname door, maar is er thuis geen geld? Kijk op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland voor hulp bij de betaling van contributie of lesgeld.